Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)

ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ

FENSTER BOB

Παρουσίαση

Σε έναν κόσμο γεμάτο ηλίθιους, η ανοησία είναι μια βιομηχανία που ανθεί και βασιλεύει. Μια έξυπνη στρατηγική έναντι της ηλιθιότητας είναι να ξεκαρδιστείς στο γέλιο με όλη αυτή την εξωφρενική συλλογή από αστείες ιστορίες για τις βλακείες που έχουν κάνει οι άνθρωποι σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς τους.
Ο Bob Fenster έφαγε όλον τον κόσμο των "έξυπνων" ανθρώπων αναζητώντας δείγματα της ηλιθιότητας που μας δέρνει, για να μας διασκεδάσει... και πραγματικά τα κατάφερε με την Ιστορία της Ανθρώπινης Ηλιθιότητας. 
Δείτε τα ακόλουθα αποσπάσματα:
- Όταν τα McDonald's εισέβαλαν στη Ρωσία, οι αμερικανοί υπεύθυνοι επέβαλαν στους ρώσους υπαλλήλους να χαμογελούν, όπως κάνουν οι υπάλληλοι σε όλα τα McDonald's του κόσμου. Δεν νομίζετε ότι αυτό το τυποποιημένο χαμόγελο μοιάζει λίγο και με χάμπουργκερ με γυρισμένες τις άκρες;
Σε κάθε περίπτωση, οι ρώσοι πελάτες εξοργίστηκαν και προσβλήθηκαν, καθώς στη Ρωσία το να χαμογελάς σε αγνώστους είναι σαν να τους κοροϊδεύεις.
Πως έλυσαν το πρόβλημα οι Ρώσοι; Προσέλαβαν ειδικούς Ερμηνευτές Χαμόγελου, οι οποίοι ανακοίνωναν με ντουντούκες στους πελάτες που περίμεναν στην ουρά (στη Ρωσία όλοι περιμένουν στην ουρά): "Όταν θα φτάσετε στα ταμεία, θα σας χαμογελάσουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι σας κοροϊδεύουν".
- Τι κάνει ένας εγωιστής γονιός όταν τα ράφια του παιδιού του γεμίζουν με κύπελλα και τρόπαια από το ποδόσφαιρο, το Πρωτάθλημα Νέων και την κολύμβηση;
Όπως ισχυρίζεται μια γυναίκα από την Καλιφόρνια, η οποία κατασκευάζει τέτοια τρόπαια, ο υπερήφανος πατέρας (περήφανος για τον εαυτό του τέλος πάντων) της παραγγέλνει κύπελλα που μοιάζουν παλιά και γράφουν επάνω το όνομά του, για να ξανακερδίσει το δικαίωμα να κοκορεύεται στο σπίτι του. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
https://www.politeianet.gr/books/9789604361380-fenster-bob-oxu-i-istoria-tis-anthropinis-ilithiotitas-deuteros-tomos-138266?gclid=Cj0KEQjwicfHBRCh6KaMp4-asKgBEiQA8GH2x4rvvyH51PKLAaOregdJWXgF2O319-iEGIryooqx75saAmUL8P8HAQ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

visit in Wiener Neustadt